Catalan
Espagnol
Anglais
Français
Thérèse MASSOT
Pintor-Escultor
va néixer 22 set 1944
Pézilla-la-Rivière - França
Fascinat pel dibuix i la pintura primerenca edat, res ni ningú pot obstaculitzar el compromís permanent de Teresa Massot.
 
Després de treballar en un bufet d'advocats, va criar els seus fills, trucant als raspalls era el més fort ... i està lliure de restriccions de la família que Teresa va ser capaç de lliurar tota la seva energia, la paleta a la mà.
 
Artista singular, Teresa Massot ens ofereix una obra sense la manera de lectura obligatòria, on l'ànima parla francament, fora de les escoles dels patrons de pensament o prefabricats. Probablement surrealista per algunes de les seves obres, ens sentim a través de temes seleccionats, un enfocament simbòlic.
 
Amb motiu dels seus viatges, sobretot a Sicília, ella descobrirà la llum de la que emergeixen de l'unicorn paisatges il · luminada i misteriosa ... Sense cap dubte, l'artista treballa i explota les possibilitats de la profunditat de la felicitat del seu tema favorit: la d'oli, delicadament col · locat al raspall, més rarament amb un ganivet, l'artista evita el pagament de l'atenció completa als gràfics més gruixuda.
 
La gamma, encara que variat, és més aviat vist com mixta, no va sorprendre, però séduire.Peinture de gran delicadesa de to, que Massot Teresa que captura l'ambient o l'atmosfera del lloc, el misteri de la mirada, la la llum d'un paisatge ...
 
Una sèrie de nus mostra un dibuix ben compost, on es dispersa el material amb cura, les corbes són interrompudes amb accorddent els tons suaus. L'escultura no es queda enrere, un lleó fet de la terra erosionada no se'ls nega per Rodin ... com una sèrie de nus en terracota natural ...
 
Estem en presència d'una obra bella i reeixida, el resultat del treball d'un artista, que troba la pau en la recerca insaciable dels autèntics valors artístics.
 
J. Saint-Aubin
Cambridge-Expertise
Pàgina 2- web Teresa Massot : Revisió J. Saint- Aubin - Experiència d'experts a Cambridge
Page 2 - site therese massot artiste-peintre-sculpteur: crítique J. Saint-Aubin, Expert à Cambridge-Expertise <!-- ********* CUSTOM HTML CODE (end) *******--> </div><div class="wa-comp" style="position:absolute;z-index:10000;left:40px;top:940px;width:92px;height:100px;"> <!-- ********* CUSTOM HTML CODE (start) *******--> <HTML><HEAD>,<META NAME="TITLE" CONTENT="Page d'accueil -Site de Therese Massot, artiste- peintre-sculpteur. Bienvenus dans mon univers artistique "> <META NAME="AUTHOR" CONTENT="therese ballestra"> <META NAME="OWNER" CONTENT="therese.ballestra@wanadoo.fr"> <META NAME="SUBJECT" CONTENT="presentation de peintures, sculptures, aquarelles,"> <META NAME="RATING" CONTENT="art"> <META NAME="DESCRIPTION" CONTENT="Page 2 - Site de therese massot, critique Jean Saint-Aubin, Cambridge-expertise "> <META NAME="ABSTRACT" CONTENT="Page 2 - Site de therese massot, critique Jean Saint-Aubin, Cambridge-expertise "> <META NAME="KEYWORDS" CONTENT="Page 2 - Site de therese massot, critique Jean Saint-Aubin, Cambridge-expertise, Passionnee tres jeune par le dessin et la peinture, "> <META NAME="REVISIT-AFTER" CONTENT="7 DAYS"> <META NAME="LANGUAGE" CONTENT="FR"> <META NAME="ROBOTS" CONTENT="all"> <META HTTP-EQUIV="REFRESH" CONTENT="900"> </HEAD></HTML> <!-- ********* CUSTOM HTML CODE (end) *******--> </div><div style="position:absolute;top:1244px;left:0px;width:1px;height:1px;" ><a name="anchor-bottom"> </a></div> <div id='dynmenu-container' style='position:absolute;z-index:51000;'></div></div> <script type="text/javascript"> <!-- document.webaca_page_option_background=0 document.webaca_page_background_img_size=[-1,-1] document.webaca_page_is_centered=false; document.webaca_width_page=1300; document.webaca_height_page=1264; document.webaca_banner_height=0; document.webaca_is_preview=false; var wa_global_market = {markets:new Array(),id_modif_dlg_js:''}; Translator.m_lang="ca"; Translator.m_languages={"fr":"p2jsaintaubincambridgeexpertise.html","en":"p2jsaintaubincambridgeexpertise_en.html","es":"p2jsaintaubincambridgeexpertise_es.html","ca":"p2jsaintaubincambridgeexpertise_ca.html"} Translator.m_lang_for_filename="ca"; function wa_timeout(_fct,_time,p1,p2,p3){return setTimeout(_fct,_time,p1,p2,p3)} function wa_evaluate(_s){return eval(_s)} function IS_onload(){ IS_onload_WA(); } --> </script> <script type="text/javascript" src='wa_common_messages_ca.js?v='></script> <script type="text/javascript"> <!-- WA_loadMessages(); --> </script> <script type="text/javascript"> <!-- --> </script> </body> </html>